Trener gostiju bio je prezadovoljan igrom koju su danas na Bilinom polju pružili njegovi izabranici

Trener Krupe nakon trijumfa u Zenici

Krunić: Leži nam igra Čelika, nadam se da će se tako i nastaviti

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Krupe danas su u Zenici rezultatom 2:1 pobijedili tim Čelika i plasirali se u 1/8 finala Kupa BiH. Izabranici Branislava Krunića, kao i domaćini danas su nastupili u kombinovanom sastavu, a na kraju su golovima u drugom dijelu obezbjedili prolazak dalje.

Trener gostiju bio je zadovoljan partijom svojih momaka

"Mi danas nismo došli pod nekim imperativom, kako bi potrošili što manje energije, jer nam slijedi gust raspored. Postavili smo se čvrsto u odbrani, te se bazirali na kontranapade. Znali smo da je i ekipa Čelika kasnije krenula s pripremama, tako da smo očekivali i da oni možda budu umorni. Bili smo dobri u odbrani, postigli smo dva gola i prezadovoljan sam igrom koju smo danas pružili na Bilinom polju", ističe Krunić.

Krupa je u dva meča protiv Čelika ostvarila dvije pobjede od početka sezone

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imate neke ekipe koje vam leže, ja bih rekao da nam igra Čelika odgovara, to se potvrdilo u Krupi, a evo i danas u okviru Kupa BiH na Bilinom polju. Ubrzo ćemo igrati ponovo u Zenici, tako da ćemo vidjeti hoćemo li nastaviti dobar niz protiv Čelika", kazao je Krunić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi