Zvijezda 09 i nakon devet kola ne zna za pobjedu

Remi protiv Krupe

Zvijezda 09 i nakon devet kola ne zna za pobjedu

M. Šljivak

Zvijezda 09 i Krupa odigrale su meč bez pobjednika (0:0) u duelu 9. kola Premijer lige BiH.

Domaći igrači su bili pod velikim pritiskom u ovom duelu. Još uvijek ne znaju za slast pobjede, kladioničarski skandal među igračima ovog kluba je dodatno povećao pritisak, što je bilo vidljivo u meču sa Krupom.

Zvijezda 09 je u ovaj duel ušla sa novim trenerom Darkom Nestrovićem. Ipak, ni on nije uspio na debiju da upiše pobjedu, pa je meč protiv Krupe završen bez golova.

Šansi je bilo sa obje strane. Ipak, napadači danas nisu bili raspoloženi, mreže su mirovale i ostalo je 0:0 do kraja ovog meča.

Treba istaći da je domaći tim gotovo kompletno drugo poluvrijeme odigrao bez Amera Osmanagića koji je isključen u 54. minuti.

Premijer liga BiH, 9. kolo:

Zvijezda 09 - Krupa 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09: Erić, Krajišnik, Husić, Huseinbašić, Zlatković, Tojčić, Osmanagić, Vojinović, Babić, Zekanović, Govedarica.

Krupa: Kutić, Redžić, Makitan, Lukić, Puzigaća, Nikodijević, Aganspahić, Handžić, Milanović, Maksimović, Crnov.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Patnja !
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi