4

Komentari (4)

magistar
Sto nisi iskoristio? Mijenjati Ziljkica je velika glupost. Momak ima najvise snage koja je pred kraj i presudila da se ne zada zavrsni udarac Mladosti. Kako god bilo i trener sazrijeva uz ekipu i ocekivati je vise-manje jos barem 6 bodova do kraja, sto garantuje 3. mjesto ali uz kvalitetan zimski prelazni rok, realnu borbu za evropu na oba fronta
AnijakManjo
Kakva vasa realna borba, svaku tekmu vam se svira nepostojeci penal. Bez tih penala bi bili 8 na tabeli, danas ste trebali izgubit. Za Mladost cist penal nije sviran, guraju vas i to fino.
magistar
Da je tad sviran penal Borac bi imao mnogo vise vremena da opet dadne gol jer je bolji tim. Ovako vrsena je kompezacija i nije sviran faul nakon kojeg je uslijedio neregularan gol a trener je vec izvrsio izmjene kojima zatvara utakmicu i nedostajalo je 5-6 min. da se dadne gol. Kako god Birac igra ponajbolje u ligu i veliki je uspjeh vec nakon jednog prelaznog roka stvoriti ovako respektabilan tim. Sta ce tek biti na proljece
MLADOST
Ako pojačate šurovanje sa sudijama i savezom, možemo misliti šta će biti na prolječe. Faul o kojem pričaš, da je bio, delegirani sudija bi ga drage volje svirao, ali ako bolje pogledaš, faula nema, a i bez obzira što delegirani sudija nema obraza, previše bi bilo da vam svira faul kod bukvalno svakog kontakta. To da igrate najbolje u ligi, igrate, ali uz pomoč sudija, ovo nije uvreda nego realnost. Pogledaj prošlo kolo protiv Radnika, ovo protiv Mladosti i sve će ti se samo kazati. U Evropi nema naših sudija, tako da ako želite dobro svom klubu trebate se boriti protiv ovakvih nepravdi, a ne opravdavati ono što je očigledno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti