Krunić nakon poraza od NK Čelik: Sreća pa se nije igralo za bodove

Trener FK Borac

Krunić nakon poraza od NK Čelik: Sreća pa se nije igralo za bodove

M. Šljivak

Borac je danas u Zenici u generalnoj probi pred start drugog dijela Premijer lige poražen od Čelika rezultatom 1:0.

Trener banjalučkog tima Branislav Krunić nakon utakmice je istakao kako je prava sreća što se ovaj meč nije igrao za bodove.

"Zadovoljan sam samo što smo igrali protiv Čelika u Zenici. Imali smo ambijent koji nas čeka u prvenstvu. Protivnik se ponašao na terenu kao da je prvenstveni meč. Htjeli su da se dokažu da imaju kvalitet da ostanu u ligi. Ako budu imali ovakav pristup, to neće izostati", rekao je Krunić.

Danas je uvidio na koga može računati u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nema laganih utakmica, to smo danas mogli da vidimo. Sreća da se danas nije igralo za bodove. Možda smo u prvom dijelu bili opasniji, primili smo taj gol i Čelik nam u nastavku nije dopustio previše. Dao sam svim igračima priliku, a nakon ove utakmice mi je jasna slika s kojim igračima ću početi drugi dio prvenstva. Svaka utakmica međutim može to da promijeniti, u svakoj se utakmici dokazuje mjesto u prvih 11 ili 18 igrača", dodao je trener Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
Borac nula bodova danaa
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi