Turanjanin i Arsić više nisu članovi FK Borac

Dva juniorska reprezentativca BiH

Turanjanin i Arsić više nisu članovi FK Borac

FK Borac je danas raskinuo ugovor sa dvojicom U19 reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Vladimir Arsić i Nikola Turanjanin više nisu članovi ovog kluba iz grada na Vrbasu.

Vladimir Arsić je 18-godišnji defanzivac. Ove sezone je upisao dva nastupa u Kupu BiH dok je u Premijer omladinskoj ligi upisao 10 utakmica. Također, igrao je i za juniorsku reprezentaciju BiH i to u devet navrata.

Nikola Turanjanin je također 18-godišnjak koji igra na poziciji napadača. Ima jedan nastup u Kupu BiH i jedan u Premijer ligi BiH ove sezone. U 13 navrata nastupao je za juniore Borca i postigao osam golova. On je za našu juniorsku reprezentaciju upisao tri utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dakle, ova dva mlada fudbalera sreću će potražiti u nekoj drugoj sredini u nastavku karijere.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi