Krunić: Napuštam Borac kad osvojimo prvo mjesto

Planira ostati trener Banjalučana

Krunić: Napuštam Borac kad osvojimo prvo mjesto

E. Škorić

Na Gradskom stadionu Borac i Široki Brijeg odigrali su 1:1.

Borac je imao imperativ pobjede, no na kraju je morao spašavati bod protiv gostiju iz Širokog Brijega.

''Široki Brijeg je večeras izašao visoko na nas, nije nam dozvolio da igramo. Mi smo pokušali da ubrzamo pas, nije išlo, poslije toga smo nekim dugim loptama nešto pokušavali. Imali smo i tu situaciju iz desetog minuta kad nam je poništen gol zbog ofsajda. Da je tad bilo 1:0, mislim da bi utakmica otišla u drugom smjeru. Protivnik je postigao taj gol koji nas je ''presjekao'', nismo uspjeli da se vratimo, čak i u momentu kad smo imali igrača više, jedan period od pet minuta protivnik je stvarao šanse, gdje je mogao da riješi pitanje pobjednika. Nije se osjetio taj igrač više, imali su još snage da pariraju preko čitavog terena. Kasnije se taj deficit ipak osjetio, kad smo mi dodatno pritisli rivala i postigli izjednačujući pogodak. Možda smo mogli još jedan, ali mislim da je ekipa Širokog Brijega i zaslužila bod i ako možemo nečemu da se radujemo, to je činjenica da je između nas i rivala ostala ista bodovna razlika nakon ovog kola'', rekao je šef stručnog štaba Borca Branislav Krunić na konferenciji za novinare poslije utakmice.

Ne razmišlja o mogućem napuštanju Borca.

''Bože sačuvaj... Napustiću Borac kad osvojim prvo mjesto'', poručio je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borcu sada slijedi težak meč sa Sarajevom koji se igra već u srijedu.

''Raspored je zgusnut i nemamo odmor. Čeka nas meč sa Sarajevom koje je poraženo od Tuzla sitija. Radi se o klubu koji je osvojio prošle sezone duplu krunu i za njih je ovo veliki udarac. Stalno nas čekaju teški mečevi, ali to je Premijer liga BiH. Borac je ove godine povratnik, imamo svoje nedostatke, borimo se, zbrajamo bodove'', naveo je Krunić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Jedno su tvoje želje a drugo realnost.Nećeš ti još dugo ,neznaš ti Vicu.
3 0
magistar
Borac gostuje Sarajevu, pa dočekuje Velež i Želju. Između je Kup, ako i tu naleti neko od ovog trojca, biće u Banjaluci baš veselih 15 dana.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi