Krunić: Očekujemo pobjedu, kao i čitava Banjaluka

Trener Borca pred duel sa Zvijezdom 09

Krunić: Očekujemo pobjedu, kao i čitava Banjaluka

Fudbaleri Borca su na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH remizirali sa Željezničarom na Grbavici, a već sutra u okviru 2. kola dočekuju Zvijezdu 09 na svom terenu.

Povodom duela sa Zvijezdom 09 na Gradskom stadionu u Banjaluci danas je održana press konferencija FK Borac na kojoj su se okupljenim novinarima obratili trener Branislav Krunić i napadač Srđan Vujaklija.

"Poslije gostovanja na Grbavici gdje smo uzeli bod, čeka nas premijera pred domaćom publikom. Očekujemo pobjedu u ovoj utakmici, kao i čitava Banjaluka. Međutim, utakmice u koja se unaprijed upisuju tri boda su najteže za igranje jer nedostaje motivacije, ali što se nas tiče, barem u ovom trenutku ne bi trebalo da je manjka zato što igramo pred našim navijačima prvi put u sezoni, a njih očekujemo u velikom broju na tribinama Gradskog stadiona", rekao je Krunić, pa nastavio:

"U ovoj utamici nas interesuje samo pobjeda i tako ćemo pristupiti od samog početka. Znamo da je ekipa Zvijezde 09 u ovom trenutku u teškoj situaciji, ali gledao samo na sebe, potrebna su nam tri boda da bismo lakše ušli u nastavak prvenstva i rasterećeno igrali predstojeće utakmice".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Potom je govorio i Vujaklija.

"Kao što je i trener rekao, očekivanja su velika i nas, naravno, zanima samo pobjeda. Napravili smo dobar rezultat na teškom gostovanju na Grbavici i mogu slobodno da kažem da možemo da budemo zadovoljni tim bodom, ali to ništa ne vrijedi ako taj remi ne potvrdimo protiv Zvijezde 09. Mislim da smo favoriti na papiru, a na nama je da to potvrdimo", poručio je Vujaklija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi