Krunić: Ovo je prvi put da nas je neko nadigrao

Leotar nemoćan u Tuzli

Krunić: Ovo je prvi put da nas je neko nadigrao

Edmir Škorić

U prvoj utakmici 15. kola Premijer lige BiH Leotar je doživio težak poraz na gostovanju kod Tuzle City.

Leotar se nije naigrao u Tuzli, a domaćin je na kraju slavio visoku pobjedu rezultatom 4:0.

Trener gostiju Branislav Krunić čestitao je Cityju na pobjedi i smatra da je njegov tim nadigran iako nije zaslužio tako visok poraz.

"Igrali smo danas protiv jednog kvalitetnog protivnika. Radi o se o doborj ekipi sa dobrim pojedincima. Pokušali smo od početka da im pariramo, ali našu igru je poremetio taj rani pogodak. I dok smo pokušavali da se nametnemo, već smo primili i drugi i treći pogodak. Nismo zaslužili ovako visok poraz, ali bez obzira na sve zaslužena pobjeda Tuzla Cityja. Ovo je prvi put da nas je neko nadigrao. Okrećemo se narednim utakmicama i ekipama koje su našeg ranga po kvalitetu", rekao je Krunić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iz ovoga ćemo izvući pouke i što bolje dočekati narednu utakmicu. Nadamo se boljim rezultatima u nastavku sezone", dodao je trener Trebinjaca.

Top Komentari

SakinamaA
Ovaj trener pola čovjek pola "ovaj"
1 0
sslazio
Meni su nekad nejasni treneri. Moraju izgubiti 4 razlike da priznaju poraz. Nasa liga je takva da tek nekih 10% utakmica imamo gdje neko bas nadigra protivnika i rasturi ga a sve ostale su pribliznog kvaliteta i nijanse odluce pobjednika. Grujicu je problem kada mu tim izgubi 1:0 i taj poraz mu je nezasluzen jer je protivnik bolji za 1 gol samo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti