Tuzla City nastavlja "lov" na Zrinjski, Borac i Velež pod imperativom pobjede

Danas su na programu četiri utakmice Premijer lige

Tuzla City nastavlja "lov" na Zrinjski, Borac i Velež pod imperativom pobjede

A. Ćesko

U okviru 15. kola BiH Premijer lige, danas će se odigrati četiri utakmice.

Današnji program otvaraju ekipe Tuzle Citya i Leotara sa početkom od 13 sati. Bez sumnje je da Tuzlaci u ovaj susret ulaze kao veliki favoriti i da će htjeti nastaviti sa dobrom igrom kakvu su pokazali i protiv Željezničara u kupu prije četiri dana.

Trener Tuzlaka Husref Musemić svjestan je da je njegov tim favorit ovdje, ali i da gosti iz Trebinja nisu nikako ekipa za podcijeniti.

"Leotar je jedna čvrsta ekipa. Doživjeli su neke promjene u odnosu na našu prvu utakmicu u Trebinju, tako da nas očekuje jedna teška utakmica. Leotar je primio malo golova, čvrsta su ekipa, trebaće nam dosta i snage i energije i znanja i strpljenja da dođemo do željenog cilja, a to je za nas pobjeda. Vrijeme je da dođemo do pozitivnog rezultata i nadam se da ćemo uspjeti u tome", dodao je Musemić.

Na Vrapčićima Velež dočekuje ekipu Radnika iz Bijeljine koja ne zna za pobjedu već četiri utakmice. Radnik se trenutno nalazi na samom dnu tabele sa samo sedam osvojenih bodova u četrnaest utakmica, dok je Velež dva mjesta iznad. Utakmica se igra u 15 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od 17 sati nas očekuje susret između Borca i Posušja. Borac već dvanaest utakmica (u svim takmičenjima) ne zna za poraz, a očekuje nam da vidimo da li će opravdati svoju ulogu favorita na domaćem stadionu.

Posljednja utakmica danas će se igrati na Pecari gdje će Široki Brijeg ugostiti ekipu Slobode iz Tuzle. Prethodna dva duela ovih ekipa su završila neriješenim rezultatom.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

2323
Cuj Borac pod imperativom pobjede..pa sudija je tu ako ne krene kako treba....
7 1
velez mo
Idemo jako Rođeni razbudite se,u prvenstvu sto vise bodova a svim silama napasti KUP,to nam je jedina sansa za Evropu,mada i kroz prvenstvo ako igrali ko proslu sezonu nista nije nemoguce.FEĐA PUNA PODRSKA,MI ZNAMO KAKAV SI STRUCNJAK,POVEDI NAS U EVROPU
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi