Krunić pred derbi na Grbavici: Nadamo se pozitivnom rezultatu

Trener Borca iz Banjaluke

Krunić pred derbi na Grbavici: Nadamo se pozitivnom rezultatu

Nakon dvomjesečne pauze ovog vikenda starta nova sezona u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Sami start šampionata donijet će mnoštvo zanimljivih duela, a jedan od njih svakako nas očekuje na Grbavici, gdje će se sastati Željezničar i povratnik u elitu Borac.

Iako uloga favorita pripada svakako domaćinu, iz Borca poručuju kako u glavni grad BiH neće doputovaati s bijelom zastavicom i da očekuju da protiv velikog rivala ostvare pozitivan rezultat.

"Na Grbavici je sve moguće, i remizirati, i izgubiti, ali i pobijediti. O Željezničaru ne treba trošiti riječi, radi se o kvalitetnom protivniku i mislim da će nijanse na kraju odlučiti. Što se tiče nas, u klubu vlada odlična atmosfera, igrači dišu kao jedno i nema razloga da se ne nadamo pozitivnom rezultatu", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

O početnom sastavu nije želio govoriti, ali je istakao kako ga raduje činjenica da će imati sve igrače na raspolaganju, što Banjalučanima svakako daje dodatni razlog za optimizam.

Osim Krunića, na konferenciji za medije riječ je također dobio i kapiten crveno-plavih Stojan Vranješ.

"Ako budemo pametni s ovim što imamo možemo napraviti probleme Željezničaru. Oni su, bez dileme, favoriti, međutim to ništa ne znači. Na terenu moramo biti pravi, u što ne sumnjam, tako da se nadamo najboljem rezultatu. Idemo na pobjedu", poručio je iskusni vezista.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica na Grbavici se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 20:30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zokora
Dobices 3 komada ako Bog da
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi