Glas struke: Petorica trenera prognozirali novu sezonu Premijer lige

Anketa portala SportSport.ba

Glas struke: Petorica trenera prognozirali novu sezonu Premijer lige

A. Čaušević

Za vikend počinje nova sezona Premijer lige BiH, prema očekivanjima vjerovatno najinteresantnije izdanje ovog takmičenja do sada. 

Među 12 učesnika nalaze se klubovi za koje se, uzimajući u obzir kvalitet, tradiciju i broj navijača, trenutno najbolji u BiH. 

Svoju prognozu za predstojeću sezonu dalo je pet stručnjaka s premijerligaškim iskustvom: Mehmed Janjoš, Feđa Dudić, Boris Pavić, Slobodan Starčević i Edis Mulalić. 

Trenerima su postavaljena tri anketna pitanja, odnosno da daju svoje prognoze koji timovi će se borit za titulu, koji za izlazak na međunardnu scenu, a koji za opstanak. 

Svi su složni da su Zrinjski i Sarajevo prvi kandidati za prvo mjesto, dok su ostale pozicije mišljenja različita. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prognoze Janjoša, Pavića, Mulalića, Starčevića i Dudića pročitajte u nastavku...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MSOZ101
Zeljeznicar u TOP 4 je smijesnija prica od Ramiza Zmaja i nerealnija od pijetla, Bobija i pcela Ljubise Kobasa
9 0
AmarHZ1946
upravu su,Sarajevo ili Zrinjski će se opet borit za titulu
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi