Krunić pred gostovanje u Tuzli: Bod bi bio dobar, ali mi želimo tri

Trener Borca

Krunić pred gostovanje u Tuzli: Bod bi bio dobar, ali mi želimo tri

Midhat Šljivak

Fudbaleri banjalučkog Borca u 3. kolu Premijer lige BiH gostuju kod FK Tuzla City.

Ovo će biti prvi međusobni premijerligaški okršaj ovih timova, a pred put u Tuzlu govorio je trener Borca Branislav Krunić.

“Očekuje nas motivisan protivnik jer su u istoj situaciji u kakvoj je bila i Zvijezda 09 kad je došla ovdje kod nas jer će biti maksimalno pripremljeni da pokažu da su i pored tog visokog poraza u prošlom kolu, ekipa koja može da se bori sa onima koje će zauzeti mjesto u vrhu tabele", rekao je Krunić, te je nastavio:

"Sa druge strane, nama je ovaj meč šansa da poslije dobrog starta napravimo pozitivan rezultat koji će nam “dići“ u gornji dio tabele jer svi znamo da je početak lige mnogo težak i da su mnogo bitni prvi rezultati. Mi smo veoma dobro startovali i ova utakmica bi nam mnogo značila u smislu plasmana. I neriješen rezultat sa ovog gostovanja je dobar, ali očekujem da sa nekih od narednih gostovanja donesemo sva tri boda, a zašto to ne bismo uradili već sutra jer se radi o rivalu po mjeri".

Ekipu Tuzla Cityja jako dobro poznaje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poznajemo dobro ekipu Tuzla Cityja, poznajem njihovog trenera sa kojim sam zajedno polagao za sticanje UEFA Pro licence, znamo šta od njih možemo da očekujemo i koje su njihove dobre, a koje loše strane. Oni su domaćini, imaju imperativ pobjede, a nama je da iskoristimo njihovo moranje", rekao je šef stručnog štaba Borca Branislav Krunić.

Utakmica Tuzla City - Borac počinje sutra od 20 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi