Krunić pred Široki Brijeg: Utakmica na Pecari nam može odrediti mnoge stvari

Derbi se igra u nedjelju

Krunić pred Široki Brijeg: Utakmica na Pecari nam može odrediti mnoge stvari

S. Mlaćo

Fudbaleri Borca u prvom susretu nastavka sezone PL gostuju u Širokom Brijegu kod istoimene ekipe.

U prvom meču ovih ekipa igranom u prvom dijelu sezone u Banjaluci nije bilo pobjednika, završeno je 1:1. Banjalučani devet godina ne znaju za prvenstveni trijumf na Pecari, ali ističu da je ovo nova ekipa spremna da sruši sve negativne tradicije i nastavi trku za titulu.

"Široki je kao domaćin uvijek neugodan protivnik, nama tradicionalno, pogotovo. Mislim da ta utakmica može da nam odredi dosta toga kada je u pitanju stanje na tabeli, pobjedom ostajemo kandidati za titulu, neriješen rezultat izbacuje Široki iz konkurencije za Evropu, a poraz bi nas uveo u jednu težu situaciju, jer bi na drugim susretima morali vraćati bodove koje eventualno izgubimo", rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Borčev šef struke nema problema sa povredama i suspenzijama pred nedjeljni duel. Optimista je i kapiten Vranješ.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Široki pamtim po dobrom, tamo sam dao prvi gol po povratku u Borac. Samo se nadam da će rezultat sad biti drugačiji, bolji po nas nego tad. Spremni smo, nadam se da će utakmica opravdati epitet derbija i da ćemo se sa cijelim plijenom vratiti u Banjaluku", dodao je Vranješ.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi