Sve utakmice 20. kola Premijer lige BiH u direktnom prenosu

Nastavlja se bh. šampionat

Sve utakmice 20. kola Premijer lige BiH u direktnom prenosu

Nakon dva i po mjeseca pauze, za vikend nam se vraća Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Satnica duela 20. kola Premijer lige BiH se zna već od ranije, ali sada vrijedi istaći da će se svi moći gledati u direktnim TV prenosima.

Po tri utakmice će se odigrati u subotu i nedjelju.

Na gradskom stadionu u Bijeljini se u subotu od 14:30 sastaju Radnik i Željezničar, a ovaj duel će prenositi Moja TV. U istom terminu počinje i duel Veleža i Zvijezde 09 na stadionu Rođeni, a ova utakmica će se moći gledati na kanalu Arena Sport.

Subotnji program Premijer lige BiH zatvara duel Sarajeva i Tuzla Cityja na Koševu, a prenos ove utakmice je osiguran na Moja TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja također donosi dva duela koja počinju u 14:30h. Na Bilinom polju se sastaju Čelik i Zrinjski, a prenos ovog duela će biti na Moja TV. U istom terminu se igra i duel Slobode i Mladosti na Tušnju - uz prenos na BHT.

20. kolo Premijer lige BiH biće zatvoreno duelom Širokog i Borca na Pecari. Ova utakmica se igra u nedjelju od 17:30h, a prenos je osiguran na kanalu Arena Sport.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Super. Iako mnogi misle da je zicer kola Velez-Zvijezda, mislim da nema zicera
2 4
Sqrt1921
moja tv fuj jest
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi