Krunić: Rekao sam igračima na poluvremenu da ništa nije gotovo

Podjela bodova na Pecari

Krunić: Rekao sam igračima na poluvremenu da ništa nije gotovo

S. Mlaćo

Široki Brijeg i Borac u derbiju su podijelili bodove.

Bilo je 2:2, iako su Banjalučani vodili 2:0 i imali sve u svojim rukama.

U press salonu svoje viđenje dali su treneri Toni Karačić i Branislav Krunić.

"Dva različita poluvremena. Prvo je pripalo nama, a drugo Širokom Brijegu. Plan u prvom dijelu nam je uspio, a momcima sam rekao na poluvremenu u svlačionici da utakmica nije gotova. Široki je krenuo agresivnije u drugom poluvremenu, nije imao šta da čeka. Nakon sedam -osam minuta su počeli da dominiraju, digli su se i vratili. Pokušao sam nešto izmjenama. Ipak, mogu biti zadovoljan, prvo je kolo", kazao je Krunić.

Riječ je dobio i Karačić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rezultat je realan. Volio bih da igramo kao što smo igrali drugo poluvrijeme. Teško je predvidjeti onakav ulazak u utakmicu, tehnički slabo... Primil smo jedan gol, pa drugi i našli se u zaostatku. Dvije zamjene u drugom dijelu su nam puno pomogle. Bili smo opasniji, postigli smo dva gola, te možemo biti zadovoljni što nismo izgubili", dodao je Karačić. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nightcry
Krunića za U-21 selektora !
2 0
Samo_Realan
Milan Đurić zabio danas u 5 toj minuti, pobjedili, a nema. nista o njemu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi