Krunić: Ta količina mržnje mi nije jasna, zaista sramota

Burno je i u šampionatu Srbije

Krunić: Ta količina mržnje mi nije jasna, zaista sramota

S. Mlaćo

U šampionatu Super lige Srbije veoma je zanimljivo u borbi za opstanak. Zanimljivo je bilo u prošlom kolu kada je Mačva savladala Radnik (2:1), koji s klupe predvodi Sarajlija i bivši trener Željezničara Simo Krunić. 

Šapčani su tako došli na korak do opstanka, dok će Radnik imati još tri kola da pokuša učiniti isto. Simo Krunić je bio razočaran nakon meča istakvši da domaći tim nije birao sredstva da dođe do tri boda.

"Ne razumijem ponašanje igrača Mačve. Svakog smo gospodski dočekali u Surdulici. Ta količina mržnje prema nama mi nije jasna. Nasrtali su na klupu, na igrače, udarali... Sramota! Nemam komentar! Ne znam kako misle tako da se takmiče u Super ligi", kazao je Krunić.

Danas od 17 sati Radnik na svom terenu dočekuje ekipu Zemuna.

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Gospodin veliki simo krunic
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi