4

Komentari (4)

Seva1956
Ovdje se nezna , ni ko pije , ni ko plaća ! Jebo lud zbunjenog !
Harisss
Sramota!!! Najgora igra Rome u zadnjih par sezona. Losa i kukavicka igra. Cuvajte Dzeksona jer ako kojim slucajem iscupate to cetvrto mjesto to se samo od njega ovisiti.
mer12
pa on im je navodno kriv sto nisu u cetvrtfinalu, kao eto i ako ih je doveo u situaciju da uopste igraju 16 finala sa 5 golova i 4 asistencije ali moro jedati u portu i odmah im ne valja ne znam za sta im sluze ostali igraci
Harisss
Tacno tako. Sve i nekako ali da Roma u zadnjih 15 min ostavlja Empoliju 70 metara terena slobodnog i sabije se u sesnaesterac to nisam ni u snu ocekivo. I to protiv koga. Empolija!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.