Krunić zatečen pitanjem: Je li Zakariću zagarantovano mjesto u prvih 11? Nije lijepo o tome ovako...

Borcu stiglo veliko pojačanje

Krunić zatečen pitanjem: Je li Zakariću zagarantovano mjesto u prvih 11? Nije lijepo o tome ovako...

FK Borac je večeras i zvanično dobio veliko pojačanje. Naime, u hotel u kojem Borac boravi tokom priprema u Antaliji je večeras stigao Goran Zakarić.

Sjajni bh. ofanzivac će tako već u nastavku sezone moći pomoći svom novom timu, a u Borcu ne kriju zadovoljstvo zbog angažovanja velikog pojačanja.

Zadovoljan zbog Zakarićevog dolaska je i šef struke Banjalučana, Branislav Krunić - koji je govorio ekskluzivno za SportSport.ba nakon što je njegov tim dobio novog člana.

"Ja kao trener moram biti sretan i zadovoljan što sam dobio takvog igrača i zahvalio bih se i njemu i Upravi kluba što su uspjeli da se dogovore da on dođe u naš klub - da zajedno sa nama pomogne da prvo dobrim igrama dođemo do dobrih rezultata", izjavio je Krunić, pa nastavio:

"Nadam se i da će on kroz Borac uspjeti svoju karijeru, da kažem, napraviti većom i možda ponovo zaigrati za reprezentaciju i otići u inostranstvo, a da će nama dati dobre igre s kojima ćemo mi izboriti Evropu i možda nešto više, vidjet ćemo".

Da li je Goranu Zakariću zajamčeno mjesto u prvih 11 ili će morati da se dokaže?

"Mislim da nije lijepo govoriti pred TV kamerama o tim stvarima", istakao je Krunić kroz smijeh, očigledno pomalo zatečen pitanjem, pa dodao:

"Svi znamo da je on naše pojačanje i svi mi to od njega očekujemo... Naravno da nikome nije zagarantovano mjesto, ali mislim da sam njegov dolazak njemu daje mogućnost da da to što od njega očeujemo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo proteklih dana se u medijima pojavile informacija da je Zakarić praktično sve dogovorio sa kazahstanskim tobolom, ali od tog transfera nije bilo ništa, a on će karijeru nastaviti u Premijer ligi BiH.

27-godišnji Zakarić je u dosadašnjoj karijeri branio boje Kozare, Širokog, Dinama, zagrebačke Lokomotive, Zrinjskog, Slaven Belupa, Željezničara, Partizana i rumunske Craiove. Za A reprezentaciju naše zemlje je odigrao 11 utakmica.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

quaresma 18<<<
kakav moras biti specijalac pa upitati takvo pitanje?
13 0
konjnakvadrat
Jurnalistika travnicka na nivou
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti