Krupa blizu dogovora sa dvojcem iz Crne Gore

Krupljani se pojačavaju

Krupa blizu dogovora sa dvojcem iz Crne Gore

FK Krupa prije par dana napustio je iskusni napadač Saša Kajkut koji će karijeru nastaviti u mostarskom Zrinjskom. 

Ipak, u Krupi vjeruju će uspjeti pronaći zamjenu za Kajkuta, a još uvijek je upitan ostanak Koljića, Redžića i Vukotića koji se od kraja prvog dijela sezone na meti pojedinih klubova iz inostranstva. 

Sva trojica su za sada tu i redovno izvršavaju svoje obaveze, dok bi Krupljanje mogli pojačati Armin Kalić i Irfan Šahman, dvojac iz Jedinstva iz Bijelog Polja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o dvojici mladih igrača, a Šahman je već boravio u našoj zemlji, tačnije 2015. godine na probnom radu u Željezničaru. Nije zadovoljio struku Plavih  sa Grbavice a nastupao je i u Italiji za Parmu, Padovu, Crotone. U narednim danima ovaj dvojac bi i zvanično trebao postati član FK Krupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti