Krupa na Zlatiboru bolja od Concordije

Prijateljski meč

Krupa na Zlatiboru bolja od Concordije

S. Bošković

Fudbaleri Krupe su jučer na Zlatiboru odigrali četvrti kontrolni meč protiv, a protivnik je bila rumunjska Concordija. 

Bosanskohercegovački premijerligaš je upisao minimalnu pobjedu rezultatom 1:0, te pokazao da je u sjajnoj formi pred početak nove ligaške sezone. 

Jedini gol na utakmici postigao je Radoslav Aleksić koji je u 26. minut pogodio nakon kornera koji je izveo Ljubenović.

FK Krupa je na Zlatiboru do susreta s Concordijom odigrala tri susreta, te je upisala dvije pobjede i jedan remi. Naredni pripremi susret će fudbaleri Slobodana Starčevića odigrati u subotu protiv ekipe Napretka iz Kruševca. 

Prijateljski susret: 

FK Krupa - SC Concordia 1:0 (Aleksić 26')

FK Krupa: Kutić, Palić, Jašarević, Aleksić, Vukotić, Redžić, Milutinović, Barić, Milanović, Ljubenović, Koljić. Još su igrali: Fejzić, Šamara, Maksimović, Guskić, Makitan, Dujaković, Savić, Dabić, Handžić, Marjanović, Zukić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SC Concordia: Balgradan,  Rasdan, Zeba, Bukurika, Fota,  Deakonu, Buleika, Kristesku, Radukanu, Tipurić, Kabalero. Još su igrali: Dragia, Kaparko, Dobrosavljević, Albu, Kostin, Vasile, Gradinaru, Munteanu, Dumitru, Đovani, Kiobanu, Pena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi