Starčević: Meč protiv Spartaka dobar je putokaz za dalje

Trener Krupe za SportSport.ba

Starčević: Meč protiv Spartaka dobar je putokaz za dalje

D. Vejo

Fudbaleri Krupe danas su u trećem kontrolnom susretu remizirali sa Spartakom iz Subotice i tako nastavili pozitivan niz protiv timova iz Super lige Srbije.

Šef stručnog štaba Banjalučana ističe da je zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika, te da je ovo put kojim njegov tim treba ići u budućnosti.

"Današnju utakmicu smo iskoristili da igračima koji su tek stigli u klub ali i onim mlađima, pružimo šansu kako bi pokazali koliko mogu. Odigrali smo meč protiv optimalnog protivnika kakva je ekipa Spartak dva. Mislim da smo napravili pravi potez jer smo vidjeli njihove trenutne mogućnosti odnosno ukazali su nam na pravce budućih treninga kako bismo ih doveli na optimalan nivo za takmičenje u Premijer Ligi BiH", izjavio je za SportSport.ba trener Krupe Slobodan Starčević.

Do kraja priprema, Krupa će odigrati dvije utakmice, prva je na rasporedu već u srijedu protiv rumunske Konkordije, dok je posljednji test meč zakazan za narednu subotu protiv Napretka iz Kruševca, nakon čega slijedi povratak u Banja Luku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi