Krupa ostala bez željenog pojačanja

Ništa od Jazvina

Krupa ostala bez željenog pojačanja

Salko Jazvin u proljetnom dijelu sezone, ipak, neće nositi dres Krupe.

Iako se bio pojavio na prozivci i započeo pripreme, Jazvin nije uspio završiti potrebnu papirologiju i od njegovog potpisa za Krupu neće biti ništa. 

U međuvremenu pojedini mediji su objavili da se u borbu za Jazvina uključio Zrinjski. Aktuelni bh. šampion je, prema riječima Krupinog trenera Starčevića, obećao Jazvinu potpisivanje ugovora nakon čega bi ovaj ofanzivac bio poslan na posudbu u Čapljinu. 

Osim Jazvina, Krupu je u proteklim danima napustilo još nekoliko iskusnih fudbalera. Napadač Saša Kajkut je prešao u Zrinjski, Dušan Mijić je pojačao Bačku, dok je Srđan Milanović završio u Rudar Prijedoru. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajmo i to da četvrtoplasirani tim Premijer lige BiH u nedjelju ujutro odlazi na drugi dio priprema u Makedoniju, tačnije u Ohrid. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi