Krupa otputovala na Zlatibor

U planu četiri utakmice

Krupa otputovala na Zlatibor

S. Mlaćo

U ranim jutarnjim satima nogometaši Krupe otputovali su zajedno sa stručnim štabom na Zlatibor gdje će se pripremati naredne dvije sedmice.

Krupa će odigrati i četiri pripremne utakmice, a rivali su: FK Iskra (17.07), OFK Grbalj (20.07.), OFK Petrovac (23.07.), FK Grafičar SRB (27.07.).

Na pripreme su otputovali: Ranko Dekić, Igor Makitan, Bojan Puzigaća, Nikola Dujaković, Jovo Lukić, Stefan Nikolić, Nemanja Raković, Danilo Šipovac, Saša Glamočić, Džafo Hadžić, Adonis Bilal, Amar Bajić, Mihael Modić, Andrej Modić, Marko Golubović, Nikola Mandić, Lazar Nikolić, Josip Miketek, Vasilije Kolak, Vanja Knežević, Stojan Maksimović, Kerim Palić, Perica Guskić, Emanullah Blažević.

Stručni štab čine: Zoran Marić, Marko Mazalica, Vladimir Ilić, Nenad Studen, Siniša Mrkobrada.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjetimo, FK Krupa će od naredne sezone nastupati u Prvoj ligi RS.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi