Krupa pronašla novog defanzivca

Karišik se priključio pripremama

Krupa pronašla novog defanzivca

Odbrana Krupe će, po svemu sudeći, biti jača u narednoj sezoni za Miloša Karišika.

Ovaj 29-godišnji defanzivac koji je prošao Partizanovu školu se priključio pripremama Krupe na Zlatiboru i najvjerovatnije će potpisati ugovor sa bh. premijerligašem.

Posljednji angažman Kairšik je imao u Javoru, a kroz karijeru je imao priliku još igrati za Teleoptik iz Zemuna, Smederevo i češki Slovan Liberec. Također, bio je kadetski i juniorski reprezentativac Srbije.

Nema sumnje da bi angažovanje Karišika i te kako značilo Krupi nakon što su klub ovog ljeta napustili defanzivci Vukotić i Aleksić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Krupu u narednim danima u sklopu priprema na Zlatiboru očekuju još kontrolne utakmice protiv Metalca i Mladosti iz Lučana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi