Marković na probi u Krupi, Krunić zabrinut

Dao šansu rezervistima, a oni razočarali

Marković na probi u Krupi, Krunić zabrinut

S. Mlaćo

Mladi Luka Marković novo je lice na pripremama FK Krupa.

Marković je posljednji angažman imao u redovima srbijanskog superligaša Napretka iz Kruševca, a boravio je na posudbi u Jedinstvu iz Paraćina.

Prije toga je nastupao i za Trayal, a sada će pokušati izboriti povjerenje stručnog štaba bh. premijerligaša.

Krupa je jučer odigrala prijateljski meč protiv Belasice (1:4), a šef struke Branislav Krunić pružio je priliku igračima sa manjom minutažom u dosadašnjem dijelu priprema. Oni su očigledno razočarali pa je Krunić istakao da su Krupi hitno potrebna dva-tri pojačanja ukoliko želi izbjeći borbu za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije par dana ugovor sa Krupom potpisao je i Almir Aganspahić, sada već bivši član Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Nije poznato da li će u narednoj sezoni dres Krupe nositi napadač Elvir Koljić koji se vratio iz poljskog Lech Poznana.

Ipak, teško je očekivati da ćemo ga naredne sezone gledati u Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti