Krupa se uveliko sprema za Želju

Nema odmora za četvoroplasirani tim prvenstva

Krupa se uveliko sprema za Želju

Fudbalski klub Krupa ne miruje tokom pauze u Premijer ligi BiH.

Četvoroplasirana ekipa bh. šampionata odlučila se na prijateljsku utakmicu sa Lokomotivom iz Zagreba, a sve u cilju održavanja sjajne forme pred nadolazeće ispite u domaćem prvenstvu.

Utakmica sa Zagrepčanima na rasporedu je u subotu od 17 časova, a uoči ovog duela trener Banjalučana Slobodan Starčević dao je kratku izjavu za SportSport.ba.

"Koristimo priliku da se što bolje pripremimo za nastavak takmičenja. U mjesecu septembru odigraćemo šest utakmica. Raspored nam je jako zgusnut jer nas očekuju nadmetanja u Kupu RS i Kupu BiH".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH zakazan je za 10. septembar. Krupa će u okviru 8. kola snage odmjeriti sa ekipom Željezničara, i to na Grbavici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi