Krupa započinje pripreme za nastup u Premijer ligi BiH

Novi izazovi

Krupa započinje pripreme za nastup u Premijer ligi BiH

Nakon što su najuspješniju sezonu u istoriji kluba krunisali titulom u Prvoj ligi RS, FK Krupa okreće se novim izazovima.

Pred Banjalučnima sada je na redu prvi dio priprema za narednu sezonu, a uoči samog starta u prostorijama kluba večeras će biti održana prozivka igrača.

Nakon toga fudbaleri će obaviti i prvi trening, a kasnije će sa radom u Krupi na Vrbasu nastaviti sve do 25. juna. U tom periodu planirana je i utakmica sa ekipom Metalleghea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi dio priprema šampion Prve lige RS obaviće na Zlatiboru od 27. juna do 9. jula. Izabranici Slobodana Starčevića tu će imati priliku da se oprobaju sa ekipom Rada iz Beograda, ali i sa sastavom Mladosti iz Lučana i Spartaka iz Subotice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi