Krupalija u All Star ekipi!

Veliko priznanje za bh. reprezentativca

Krupalija u All Star ekipi!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Damir Krupalija izabran je u All Star ekipu francuskog „skupa svih zvijezda“ koja će se sutra odigrati u Parizu.

Krupalija je ove sezone stigao u Dijon i od kandidata za ispadanje praktično napravio kandidata za naslov. U svojoj prvoj sezoni igranja za Dijon, Krupalija je svojim igrama zaslužio izbor u All Star ekipu.

Ova bi vijest pogotovo trebala ohrabriti selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Mensura Bajramovića, koji bi u predstojećim kvalifikacionim susretima itekako trebao računati na košarkaša Dijona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.