Ilić pun riječi hvale na račun Sarajlija

Krupi aplauzi, prvi čovjek kluba se zahvalio Sarajevu

Edmir Škorić

Sjajnu utakmicu odigrali su Sarajevo i Krupa, a na kraju je bordo tim slavio rezultatom 3:2.

Krupljani su pokazali da nisu slučajno u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a da nije slučajnost ono što su uradili u prva tri kola, pokazali su i na Koševu.

Imali su u 88. minuti bod u džepu, ali j u finišu Sarajevo ipak došlo do pobjede i ne može se reći da nije zaslužena.

Predsjednik Krupe, Budimir Ilić, imao je samo riječi hvale na gostoprimstvo Sarajeva, ali i na čitavu atmosferu za vrijeme utakmice. 

"Hvala Sarajevu na gostoprimstvu, navijačima, svim ljudima koji su bili jako korektni. Nama je bila čast igrati na Koševu, ipak mi smo klub iz mjesta koje broji svega 1000 stanovnika. Uzvratit ćemo Sarajevu zbog ovako divnog gostoprimstva i jedva čekamo naše prijatelje u Krupi", rekao je Dragomir Ilić za SportSport.ba, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ostaje mala žal što nismo došli do boda, a bili smo blizu, ali ponosni smo što smo još jednom pokazali da imamo kvalitet i za najveće protivnike. Sve u svemu, utakmica je bila dobra, ljudi na stadionu mogli su da uživaju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi