Kruse na nevjerovatan način ostao bez 100.000 eura

Njemački reprezentativac

Kruse na nevjerovatan način ostao bez 100.000 eura

Max Kruse, njemački reprezentativac i napadač Wolfsburga, neće po dobrom pamtiti "noćni izlet" u Berlinu. 

Ovaj 27-godišnji fudbaler je u oktobru prošle godine učestvovao na poker turniru World Series of Poker i pritom zaradio 75.000 eura u kešu, međutim po povratku kući je novac zaboravio u taksiju i niti nakon pet mjeseci nije ga uspio pronaći. 

Obavijestio je pritom Kruse policiju o cijelom slučaju, a da stvar bude gora, za njegovu nesreću je saznalo i rukovodstvo Wolfsburga te ga je odmah kaznilo sa 25.000 eura jer je bez dozvole sudjelovao na turniru u Berlinu.

Kruse je za "A" reprezentaciju Njemačke dosad zabilježio 14 nastupa i prije Wolfsburga nosio je dresove Borussije M'Gladbach, St. Paulija i Werdera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi