Krvnički start Pepea u debiju za Porto

Dobio samo žuti karton

Krvnički start Pepea u debiju za Porto

E. Čaušević

Bivši defanzivac Real Madrida, Pepe, prošle sedmice odlučio je da se vrati u Porto s kojim je dogovorio ugovor do ljeta 2021. godine.

Nakon što je napustio Real Madrid ovaj iskusni 35-godišnjak potpisao je za Bešiktaš, ali je zbog finansijske krize u turskom klubu odlučio da zatraži raskid saradnje. Iako je imao dosta ponuda na kraju je odlučio da se vrati kući i potpiše za Porto.

Pepe je već debitovao u dresu Porta, te je nakon samo jedne utakmice postao glavna tema u svijetu fudbala. Na meču protiv Leixoesa koji je Porto dobio nakon produžetaka sa 2:1 Pep je imao krvnički start kojim je podsjetio na stare dane.

On je "pokosio" Pedra Henriquea koji je ostao ležati na zemlji, a Pepe je za ovaj izuzetno grub prekršaj dobio samo žuti karton.

Promo

Top Komentari

MirzaBarucic
Uz Ramosa najodvratniji igrac.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi