KS BiH: Sljedeće sedmice zakazana hitna sjednica

Nakon ostavke Barbarića

KS BiH: Sljedeće sedmice zakazana hitna sjednica

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine danas je ostao bez generalnog sekretara nakon što je Dubravko Barbarić podnio ostavku na tu poziciju.

Povodom novonastale situacije, KS BiH je obavijestio javnost da će se Upravni odbor KS BiH na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Fulurijom očitovati po ovom pitanju odmah nakon praznika.

UO KS BiH će tokom sljedeće sedmice održati hitnu sjednicu, na kojoj će zauzeti zvaničan stav i raspravljati o mogućim rješenjima aktuelnih problema u Savezu.

Podsjetimo da je Barbarić imenovan na funkciju generalnog sekretara Košarkaškog saveza BiH sredinom aprila tekuće godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi