KSBiH organizuje utakmice za pomoć ugroženim

KSBiH organizuje utakmice za pomoć ugroženim

Košarkaški Savez BiH zajedno sa našim reprezentativcima obavještava i poziva sve naše navijače i prijatelje košarke da se pridruže akcijama prikupljanja sredstava ugroženim porodicama koje su nastradale u poplavama koje su zadesile našu domovinu. 

KSBiH organizira utakmice košarkaške reprezentacije BiH, koje će se održati u Sarajevu, 19.7. protiv Italije, 20.7. protiv Crne gore i 27.7. u Zenici protiv Švedske.

Sav prihod od prodaje karata biće usmjeren prema općinama koje su pretrpjele najveća razaranja uzrokovana prirodnom katastrofom.

Reprezentativci i članovi KSBiH će ličnim donacijama pomoći u prikupljanju što veće sume novca, a iskreno vjerujemo da ćete i vi kupovinom ulaznica za spomenute utakmice pomoći kako bismo skupili što više sredstava i barem na taj način pomogli onima kojima je naša pomoć prijeko potrebna.

BiH se bodri i kada gubi i kada vodi! 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.