Legendarni Lavrinovič za SportSport.ba

Kšyštof Lavrinovič: Đedović je jako pametan igrač

Večeras će naša reprezentacija odigrati i posljednji susret na Acropolis kupu, a protivnik našeg tima bit će Litvanija. 

Pred ovaj duel razgovarali smo sa Kšyštofom Lavrinovičem koji je sa Litvancima osvojio Eurobasket u Švedskoj 2003. godine i bronzu u Španiji 2007. 

"Odigrali smo jako lošu utakmicu. Ne samo u napadu nego i u odbrani. Trener je isprobao čitavu ekipu. Tražio je rješenja. Međutim to je samo prijateljske utakmica," rekao je Lavrinovič i dodao: 

"Imate sjajne igrače, kao što su Teletović i Đedović. Đedović je jako pametan igrač. Igrao sam i protiv Sinanovića. Poznajem nekoliko igrača. Sada sve reprezentacije mogu igrati na visokom nivou i bit će to teški dueli," rekao je Lavrinovič. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.