Kuduzović obradovao, a Brandao zabrinuo Rahimića

Brazilac ima problema sa povredom

Kuduzović obradovao, a Brandao zabrinuo Rahimića

S. Mlaćo

U Mostaru se vrše posljednje pripreme pred derbi meč 4. kola Veleža i Olimpika. Navijači Veleža spremaju pravi spektakl i vjeruju u pobjedu svojih ljubimaca, a raspoloženje među Rođenima je na jako visokom nivou.

Šefa struke lidera Prve lige FBiH Ibru Rahimića raduje da će na raspolaganju imati iskusnog kapitena Elmira Kuduzovića koji je propustio duel sa Jedinstvom zbog povrede, ali još uvijek nije siguran nastup sjajnog Brazilca Brandaoa, koji je u tri kola postigao dva pogotka.

Naime, Brandao je zaradio povredu pred sami kraj meča u Bihaću i nije sto posto spreman, te će svoju šansu vjerovatno dobiti sa klupe.

Ibro Rahimić je pred ovaj meč istakao da pobjeda nad Olimpikom vrijedi više od tri boda s obzirom da se radi o direktnom konkurentu njegovog tima u borbi za prvo mjesto.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi