Kujović razočaran odlukom Halmstadsa

Šveđani odbili ponude Celtica

Kujović razočaran odlukom Halmstadsa

Napadač švedskog Halmstadsa bosanskih korijena Emir Kujović razočaran je odlukom svoje ekipe da odbije ponudu Celtica za njega.

Slavni škotski klub je u dva navrata slao ponude u Švedsku, ali su u Halmstadsu obje ponude odbili.

Kujović je nezadovoljan odlukom svoje ekipe da mu ne dopusti prelazak u Škotsku, ali se nada da će uskoro preći u neki veliki evropski klub.

"Stvari ne izgledaju tako dobro. Šta da kažem? Naravno da sam razočaran. Jedan veliki klub me htio dovesti i bio sam spreman za odlazak. Cilj mi je karijeru nastaviti u nekoj jakoj evropskoj ligi i nadam se da ću uspjeti realizovati transfer narednog puta", rekao je Kujović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti