Bivši fudbaler Zrinjskog želi PS5:  "Trenutno nemam klub, pa da bar negdje igram dok ne nađem klub"

Prijavio se za nagradnu igru

Bivši fudbaler Zrinjskog želi PS5: "Trenutno nemam klub, pa da bar negdje igram dok ne nađem klub"

H. Zilić

Bivši fudbaler Zrinjskog Tonći Kukoč ponovo je u centru pažnje.

Pomenuti fudbaler je trenutno bez angažmana, a posljednji je imao u drugoligašu Opatiji. Sada je došao na zanimljivu ideju.

Kukoč se javio na jedan oglas vezan za nagradnu igru gdje je glavna nagrada Play Station 5, a svojim komentarom nasmijao je mnoge i čini se da mu je baš dosadno trenutno bez kluba.

"Trenutno nemam klub, pa da bar negdje igram dok ne nađem klub", napisao je Kukoč, a pravilo igre je da se napiše komentar zašto bi baš vi trebali dobiti PS5. Kukoč je pomenutim komentarom opet dospio u centar pažnje.

Pomenuti 31-godišnji fudbaler karijeru je započeo u splitskom Hajduku, zatim je 2013. otišao u Bresciu.

Nakon epizode u Italiji igrao je za bugarski CSKA iz Sofije, onda se vratio u Italiju u Livorno, Como i na kraju stigao u Zrinjski. Nakon Mostara naredna destinacija je bila Mađarska te klubovi Honved i Kisvarda.

Vidjet ćemo hoće li ubrzo pronaći klub ili će samo igrati na Play Stationu. Nakon odlaska iz Opatije bilo je nekih špekulacija, ali ništa konkretno.

Top Komentari

Realist
Legendo
1 6
Icardi072
Divi uhonje gore desno hehe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi