Trener Iskre za SportSport.ba

Kulaš: Gušt je bio doći ovdje i igrati sa mladim momcima

S. Mlaćo

Iako su u Sarajevo doputovali bez više od pola tima, nogometaši bugojanske Iskre nisu se osramotili u duelu protiv Olimpika (0:4).

Čak naprotiv, mlade Iskrine nade pokazale su da Iskra ima svjetlu budućnost uz kvalitetan rad u narednom periodu.

Iako je njegova momčad primila četiri pogotka, šef struke tima iz Bugojna Senid Kulaš nije bio nezadovoljan.

"Mogu biti zadovoljan što se tiče pristupa igri ovih momaka, ali ne i rezultatom. Došli smo sa mladom ekipom, svi ispod 21. godine, te odigrali kvalitetnu utakmicu protiv najboljeg tima u ligi i za mene je bio gušt doći ovdje i igrati sa tako mladim momcima", kazao je Kulaš.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Bugojanci su danas odmarali skoro cijelu početnu postavu, s obzirom da ih u subotu očekuje važan duelu protiv kakanjskog Rudara. Svjesni su da nemaju prava na novi kiks, jer su u prošlom kolu od Slavena poraženi sa visokih 3:0.

"Mi smo ovdje došli da odigramo utakmicu sa drugim timom i da smo što spremniji za subotu. Rudar je tradicionalno neugodan protivnik nama u Bugojnu i ja se nadam nakon neočekivanog rezultata  u prošlom kolu  da ćemo smoći snage, vjere i pameti da savladamo tim iz Kaknja", dodao je Kulaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi