Trener FK Olimpik pred Sarajevo

Kulović: Dobro poznajemo kvalitete Sarajeva

S. Mlaćo

Nakon poraza od Radnika (2:0), šef stručnog štaba FK Olimpik Faruk Kulović nije imao razloga za zadovoljstvo.

Tim sa Otoke dugo je držao remi, ali je na kraju ipak praznih ruku se vratio kući. 

Već u subotu Olimpik očekuje duel sa gradskim rivalom Sarajevo. Sarajevo je protiv Viteza (1:0) nastavilo sa pobjedonosnik nizom, pa su u Olimpiku svjesni da ih čeka težak posao. Ipak, nada za osvajanje bodova postoji.

"Nas očekuje veoma teška utakmica, a Sarajevo je favorit. Mi ćemo učiniti sve da odigramo dobro i dođemo do pozitivnog rezultata. Što se tiče igračkog kadra, svi su na raspolaganju, osim trojice iz Srbije, a jedino me brine povreda Emira Hadžića koji će sutra pokušati trenirati i vidjet ćemo. Očekujem dobru utakmicu i dobro zalaganje, koje nismo imali u Bijeljini i nadam se pozitivnom rezultatu", kazao je Faruk Kulović, šef stručnog štaba FK Olimpik za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kvalitete bordo tima Olimpikovom treneru su dobro poznate.

"Kvalitete Sarajeva poznajem i to je jedna od najboljih ekipa u našoj državi, vođena dobro od gospodina Janjoša i njegovog saradnika. Pokušat ćemo da anuliramo njihove kvalitete i ukoliko to uspijemo, ja se nadam da možemo napraviti dobar rezultat", dodao je Kulović. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi