Kulović: Moramo pokazati pravo lice, igrat ćemo ofanzivnije

Trener FK Olimpik pred Sarajevo

Kulović: Moramo pokazati pravo lice, igrat ćemo ofanzivnije

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Olimpika sutra je još jedna veoma važna utakmica.

Na Otoku dolazi gradski rival Sarajevo, a u Olimpiku nemaju vremena ni prostora za kalkulacije. 

Iako je bordo tim apsolutni favorit, izabranici Faruka Kulovića će pokušati da dadnu sve od sebe i naprave iznenađenje, te dođu do vrijednih bodova u borbi za opstanak u ligi. Na današnjoj press konferenciji tima sa Otoke medijima se između ostalih obratio upravo trener Kulović.

"Ja bi prije sveg pozdravio sve prisutne, te iskoristio ovu priliku da porodici Mehmeda Janjoša u svoje ime i u ime kluba izrazim saučešće povodom smrti njegove majke. Sarajevo nam dolazi u vrlo nezgodno vrijeme, a iz utakmice sa Radnikom smo izvukli određene pouke i nadam se da će iz tih izvučenih pouka doći rezultat protiv Sarajeva", kazao je Kulović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sarajevo protiv Viteza nije pokazalo određeni kvalitet, s obzirom da taj klub spada u sami vrh. bh. nogometa.To ne znači da protiv nas neće pružiti dobru igru, a mi ih poštujemo i respektujemo. Ja opet kažem da ako izvučemo pouke iz Bijeljine da možemo doći do pozitivnog rezultata. Razmišljao sam o promjenama u timu u odnosu na tim iz Bijeljine, te će sigurno biti promjena. Mi moramo pokazati nešto ofanzivniju igru i pravo lice, a u Bijeljini nismo igrali na nivou imena koja smo doveli", jasan je bio Kulović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi