Trener FK Olimpik za SportSport.ba

Kulović: Zadovoljan sam urađenim u Makarskoj

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika jučer su završili pripreme u Makarskoj, a danas i doputovali svojim kućama.

 Vukovi sa Otoke su u posljednjoj pripremnoj utakmici savladali NK Lučko sa 2:1, iako je hrvatski drugoligaš prvi poveo. 

Nakon utakmice o pripremama u Makarskoj, duelu sa Lučkom, te drugom dijelu sezone za SportSport.ba je govorio šef stručnog štaba FK Olimpik Faruk Kulović. 

"Igrači koji su nam trebali su se priključili naknadno, ali mislim da je 90 posto mogu biti zadovoljan odrađenim. Ostaje nam još sedam dana da se bolje uigramo i pripremimo za nastavak sezone. Sve u svemu, dobro ide i mislim da će sve biti uredu", dodao je Kulović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednje pojačanje Olimpika će biti stoper Jasmn Bogdanović koji dolazi na posudbu iz Zrinjskog.

"Ovi što su došli igrači jesu kvalitetni, ali oni kasne i malo će tu biti problema sa uigravanjem", jasan je bio Kulović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi