Remi rezervista Olimpika i Lučkog u Makarskoj

Nije bilo pogodaka

Remi rezervista Olimpika i Lučkog u Makarskoj

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika nalaze se na pripremama u Makarskoj, a za danas su zakazane provjere za prvi i drugi tim popularnih Vukova sa Otoke. 

Drugi tim jutros je remizirao također sa drugim timom člana 2.HNL NK Lučko, a pogodaka nije bilo. 

Na samom početku hrvatski drugoligaš bio je nešto ofanzivniji i agresivniji, ali pogodaka nije bilo. Rezervisti Olimpika prvu pravu priliku imali su u 30. minuti preko Osmankovića, ali njegov ubačaj odlazi tik pored stative Lučkog. 

Najbolju priliku za Olimpik u prvom poluvremenu, tačnije 44. minuti imao je agilni Plakalo koji je pogodio stativu. 

U drugom poluvremenu borbena utakmica, a u dva navrata sjajnim intervencijama istakao se golman Olimpika Emir Ćutahija. Završilo je 0:0, a danas će od 15:30 sati snage odmjeriti prvi timovi Olimpika i Lučkog.

Za Olimpik su u ovom susretu nastupali: Čutahija, Zulčić, Tomas, Imamović, Selak, Zeljković, Kišić, Ajdinović, Rikalo, Osmanković, Plakalo. Još su igrali: Buljubašić, Kutinčić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Makarska: FK Olimpik II - NK Lučko II 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije