Kumordzija sitnice dijele od Fenerbahčea

Ganac napušta Panionios

Kumordzija sitnice dijele od Fenerbahčea

Edmir Škorić

Ganski reprezentativac Bernard Yao Kumordzi na rubu je prelaska u turski Fenerbahče, nakon što je njegov klub, grčki Panionios, pristao na ponudu od 2.6 miliona eura.

Bernard Yao Kumordzi karijeru će, skoro pa sigurno, nastaviti u viceprvaku Turske, Fenerbahče. Naime, grčki Panionios je pristao na ponudu od 2.6 miliona eura i sada se čeka samo da Kumordzi sredi osobne uvjete sa Turcima.

"Moj menadžer mi je rekao da mogu sam izabrati neku od ponuda, ali za sada sam koncetriran isključivo na Svjetsko prvenstvo i reprezentaciju Gane. Dakle, mnogi se klubovi interesuju za mene, no morat će pričekati da se okonča SP. Meni se ne žuri", kazao je Kumordzi za Ghanasoccernet.com.

"Ne vjerujem u velika imena, ali sigurno vjerujem u talentirane igrače, energične, željne i gladne uspjeha u nogometu. Jedan od takvih je i Kumordzi",  rekao je trener Fenerbahčea, Christoph Daum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.