Kunić se vraća u Borac

Banjalučki Borac dobija veliko pojačanje

Kunić se vraća u Borac

Crveno-plavi nakon osvajanja jesenje titule u Prvoj ligi RS imaju namjeru da trijumfalno okončaju sezonu, ali i da oforme snažan tim koji bi mogao konkurisati ekipama u Premijer ligi BiH.

Shodno tome, Banjalučani su krenuli u potragu za novim pojačanjima.

Na listi želja nalazi se nekoliko provjerenih imena, a među njima je i napadač Petar Kunić, koji je ponikao na Gradskom stadionu a trenutno je član Novog Pazara.

Kako stvari stoje, Kunić je blizu povratka u crveno-plavi dres, što je potvrdio i sam igrač u izjavi za naš portal.

"Istina je da sam razgovarao sa trenerom Trivunovićem i da smo postigli zajednički jezik. Moja je želja da se vratim na Gradski stadion i velike su šanse da će se to i desiti. Trenutno sam u procesu raskida ugovora i nadam se da će sve završiti na najbolji način", rekao je Kunić za SportSport.ba i potom se osvrnuo na period proveden u Novom Pazaru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Sezona je odlično počela, ali sam nakon povrede ispao iz svih kombinacija. Priliku sam ponovo počeo da dobijam pred kraj polusezone, međutim, sve kad se sabere ne mogu biti zadovoljan i smatram da zaslužujem mnogo više. Takođe, bilo je tu još nekih detalja koji nisu ispoštovani, tako da sam se odlučio na ovaj korak", zaključio je 23-godišnji fudbaler. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi