Poznati svi učesnici osmine finala Kupa BiH

Kompletirana lista

Poznati svi učesnici osmine finala Kupa BiH

S. Grebović

Nakon današnjih utakmica u Krupi na Vrbasu, Etno selu Stanišići i Bosanskom Novom, saznali smo imena svih učesnika naredne faze ovog takmičenja.

Većina utakmica 1/16 finala odigrana je prošle srijede, dok su danas bila odigrana i preostala tri susreta.

Velež je bio uvjerljiv protiv ekipe Zvijezde 09 koju je u gostima savladao sa 3:0. Leotar je uz malo muke slavio u Bosanskom Novom kod ekipe Slobode, dok je gradačačka Zvijezda sa 2:0 eliminisala Krupu.

Tako smo saznali svih 16 učesnika osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Krupa, Velež i Zvijezda Gradačac su se tako pridružile Slobodi, Širokom, Omarskoj, Ljubiću, Borcu, Željezničaru, Igmanu, Radniku, Zrinjskom, Sarajevu, Slogi GV, Tuzli City i Posušju u narednoj fazi takmičenja.

Utakmice osmine finala Kupa BiH bit će odigrane 27. oktobra.

Promo

Top Komentari

rodjak
prizeljkujem Igman u narednoj fazi takmicenja ,kad je izvlacenje zna li se?
2 0
user1619288209
Pa jel zvijezda eliminisala krupu il je obtatno...novinaru odluči se....
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi