7

Komentari (7)

Drakula
Kazlagicu dijete ti nestalo aBd i nasao ga u dijelovima kroz 50 godina dok ne umres. Zadnju kost nikad ne nasao
FahrudinKonjHodzic
suci deset puta bolji od igraca ovim neznalicama sa dvije lijeve ni colina valjo nebi sam kmece a lopte sutnut neznaju
Roodjeniiiiii
Haj FahroKonju, nauci pisat ne muci nas vise ziv bio. Ne pratis ti odavno ili ne pratis nikako, cim ti je Kazlagic dobar. Oddd****uuusss od Veleza vise, smaras druže.
zgembo.popuslic
Sta je slago covjek, koja smo to liga u evropi po kvaliteti? Prije smo se vadili na lose terene, evo sad dobri tereni pa opet niko ne moze dva kola da prodje u evropi. Jedino Zrinjski uspio nekako da prodje do grupe al i to nakon ko zna koliko pokusaja, prvo liga prvaka, pa uefa liga pa onda konferencijska liga. Ko se imalo ozbiljno bavi nogometom nakon toliko pokusaja uci ce u neku fazu grupnog takmicenja.
Roodjeniiiiii
Mozda nisi u toku, ali lik samo negativu,niko ziv ne valja. A sto se tice kvalifikacija i evrope, druze koliko para toliko muzike. Kad budemo imali lovu kao dinamo redovni cemo igrati evropu. Ne znam bgm sta ljudi u nas zamisljaju, pa nije dzaba u nas najbolji igrac lige placen 10k eura mjesecno, npr u hrvatskoj 30k, a u njemackoj 100k sedmicno cak. Nase ekipe igraju onako kako placaju, kao i svugdje.
Kyle8812
Ja bi samo volio znati cim se ti strucnjak bavis
Kyle8812
De druze sagni se Kazlagicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.