Kuranyi: Sretan sam zbog Misimovića

U razgovoru za Kicker

Kuranyi: Sretan sam zbog Misimovića

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativni veznjak Zvjezdan Misimović u posljednje vrijeme pruža sjajne partije u dresu moskovskog Dinama, a zbog toga je sretan i njegov saigrač Kevin Kuranyi.

Po dolasku u Dinamo napš reprezentativac nije se baš najbolje snašao, pa su se mogle čuti priče o navodno lošoj kupovini moskovskog kluba.

Međutim, u posljednje vrijeme bh. reprezentativac je "eksplodirao" i posjetio je na Misketa iz Wolfsburga, što posebno raduje Kevina Kuranyija.

"Presretan sam što je Misimović konačno dobio pravu priliku i što je istu iskoristio na najbolji mogući način. Na samom početku mu nije bilo lagano, ali u nekoliko posljednjih mjeseci je napokon proradio", za Kicker je izjavio Kuranyi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije