Kuranyi umjesto Dijamanta?

Prema pisanju njemačkih medija

Kuranyi umjesto Dijamanta?

Adnan Beganović

Iako transfer našeg internacionalca Edina Džeke još uvijek nije realiziran, njemački mediji pišu da su čelnici Wolfsburga krenuli u potragu za njegovim nasljednikom, a prva meta Vukova je napadač Dinama iz Moskve Kevin Kuranyi.

Prema pisanja Wolfsburger Nachrichtena momčad iz grada automobila spremila je ponudu za Kuranyija, a ruski klub za nekadašnjeg napadača Schalkea traži 11.5 miliona eura, što Wolfsburu ne predstavlja nikakav problem, pogotovo ako se ima u vidu da će za eventualnu prodaju Dijamanta inkasirati 35 miliona eura.

Glasnogovornik ruskog kluba potvrdio je da su primili ponudu za Kuranyija iz Bundeslige, no nije želio navesti ime kluba od kojeg je ista došla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.