Trener Borca nakon poraza u Zenici

Kurčubić: Imali smo bod u džepu, ali...

D. Kurbegović

Nogometaši Borca poraženi su u Zenici od Čelika minimalnim rezultatom 1:0 i to golom u 90. minuti Jove Kojića. Ekipa iz Banja Luke dobro je stajala na terenu i imala je priliku Zenicu ponovo napustit Bilino polje neporaženi.

Šef struke gostujuće ekipe Predrag Kurčubić nakon poraza dao je i svoje viđenje utakmice.

"Publika je danas vidjela jednu borbenu i čvrstu utakmicu, ne baš lijepu za gledanje. Čelik je imao terensku inicijativu, više je napadao, mi smo odigrali dobro u defanzivi jer domaćini nisu napravili mnogo šansi. Teško smo igrali naprijed, znali smo da Čelik igra dobro kući, jednostavno ono što smo očekivali tako je i bilo. Pred kraj je izgledalo da imamo bod u džepu i onda smo izgubili u zadnjoj minuti utakmice. Sigurno da kada ovako izgubite bod, onda je to teško podnijeti, poslije nismo ni imali šanse da se vratimo u utakmicu. Mislim da smo po svemu danas na terenu možda smo zaslužili bod, ali ja Čeliku čestitam i želim mnogo sreće u nastavku prvenstva", kazao je Kurćubić.

Zanimljivo da gostujući trener, iako bi to vjerovatno većina u Premijer ligi osula paljbu na sudije, nakon što im je poništen pogodak u sudijskom vremenu, međutim Kurčubić nije želio komentarisati suđenje, nego samo ono što se dešavalo na terenu, pokazavši kakav je trener i profesionalac.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.