Kurčubić nakon pobjede nad Željom: Ne smijemo previše slaviti i dalje smo zadnji
Trener Krupe može biti prezadovoljan nakon današnje pobjede svojih izabranika protiv velikog protivnika

Krupa konačno slavila pobjedu

Kurčubić nakon pobjede nad Željom: Ne smijemo previše slaviti i dalje smo zadnji

Fudbaleri Željezničara su danas u Krupi na Vrbasu upisali četvrti prvenstveni poraz u nizu. Domaće Krupa je slavila sa 2:1 i tako nakon tri mjeseca upisala pobjedu u Premijer ligi BiH.

Krupa je i dalje posljednja na tabeli sa 15 bodova, ali su danas izabranici trenera Petra Kurčibića ostavili sve na terenu i došli do tri vrlo važna tri boda u borbi za opstanak.

"Prekinuli smo jednu dugu i tešku seriju neuspjeha i sretni smo, ali ne možemo previše slaviti jer smo i dalje posljednji. Pred nama je mnogo utakmica u borbi za opstanak. Taj jedan gol je odlučio, Željo je u prvom poluvremenu držao posjed lopte, ali smo sačuvali vodstvo... U drugom poluvremenu smo puno bolje igali iz kontri i polukontri. Činilo se ipak da se Željo poptuno vratio u susret tim golom, ali smo ponovo dobro istrčali jednu kontri i evo na kraju slavili. Bila je ovo ratnička utakmica, utakmica sa velikim ulogom, čestitam i Želji, ali i svojim momcima", istakao je nakon utakmice Kurčubić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mlacenica1
Da mi je neko prije pet godina rekao da cu citati ovakav naslov, nasmijo bih mu se u lice. Miske hvala ti, hvala za procedure iznad svega
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi